Πες μου τι ρόφημα πίνεις για να σου πω ποιος είσαι..!

Καλά, είναι δυνατόν να παίζει ρόλο στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά μας τι ρόφημα πίνουμε; Κι όμως, σύμφωνα με ειδικούς πολλών αμερικάνικων πανεπιστημίων, παίζει ρόλο και μάλιστα το κορυφαίο ρόφημα σύμφωνα μ αυτούς είναι ο καφές και δει ο ζεστός!

Έτσι να έχεις στο νου σου, όταν θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να το κεράσεις ζεστό καφέ και ποτέ κρύο, άκουσε με και δεν θα χάσεις..!

Ακόμα και στην εργασία σου, όταν θέλεις να προωθήσεις την δουλειά σου σε κάποιον μελλοντικό συνεργάτη σου να τον προσφέρεις ζεστό καφέ, όχι κρύο, ούτε αναψυκτικό...

Ο ζεστός καφές λένε, αυξάνει την δημοτικότητά σου, καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος οι άνθρωποι γίνονται πιο ανοικτοί και πιο δεκτικοί στις προτάσεις μας, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με ένα κρύο ρόφημα..!

Βέβαια, τώρα που καλοκαιριάζει το ζεστό ρόφημα είναι λιγάκι ένα θέμα ε;



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη