Η Πριγκίπισσα Tisul από το Rzhavchik της Ρωσίας.

Πριγκίπισσα Tisul από το Rzhavchik της Ρωσίας
Ένα ασυνήθιστο και συγκλονιστικό εύρημα ανακάλυψαν εργάτες ορυχείου στο χωριό Rzhavchik της Ρωσίας. Σε βάθος 70 μέτρων, οι εργάτες έπεσαν πάνω σε ένα τεράστιο πέτρινο κουτί μήκους 2,5 μέτρων. Σύντομα, όλοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ένα φέρετρο. 

Το φέρετρο ήταν γεμάτο με ένα ροζ υγρό. Μέσα σε αυτό βρισκόταν μια λεπτή, ψηλή (περίπου 180 εκατοστά), ασυνήθιστα όμορφη γυναίκα που έμοιαζε περίπου τριάντα ετών. Ο στρατός έφτασε στο σημείο της ανακάλυψης και ζητήθηκε από όλους τους κατοίκους να φύγουν, καθώς χαρακτήρισαν το μέρος επικίνδυνο για τον πληθυσμό.

Στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στη Μόσχα και εξετάστηκε από επιστήμονες. Υπάρχουν πληροφορίες ότι το κορίτσι αυτό είναι ηλικίας 800 εκατομμυρίων ετών. Το DNA της είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μας. Αποδεικνύεται ότι αυτή η κυρία έζησε πριν υπάρξουν δεινόσαυροι..


Ευκαιρίες / Προσφορές σε Γυαλιά ηλίου & Μαγιό..

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη