Erasmus+ : Συνεργασία Δημοτικών Σχολείων Διαβατού-Μέσης και Κουλούρας (φώτος)

Σύμφωνα με ανάρτηση του Διευθυντής του Σχολείου Διαβατού-Μέσης και στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, το οποίο υλοποιείται κατά τη φετινή σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες του σχολείου Διαβατού-Μέσης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εργαστήρια, τα οποία βασίζονται στην κουλτούρα της κριτικής σκέψης και στα προγράμματα e-twinning και Erasmus.


Ο διευθυντής του Σχολείου Διαβατού-Μέσης :
Οι δύο εκπαιδεύτριές μας, Zuzana Peternai από τη Σλοβακία και Natasza Koula από την Πολωνία, έχουν να επιδείξουν χρόνια εμπειρίας, η καθεμία στον τομέα της, και μας πρόσφεραν τις γνώσεις τους για τις ικανότητες του 21ου αιώνα, ευκαιρίες για σκέψη, δράση, επικοινωνία, μοίρασμα και δημιουργικότητα.

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών μας σε όλες τις δράσεις ήταν ενθουσιώδης, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς βλέπουμε να ξεδιπλώνονται μπροστά μας ικανότητες και ταλέντα που μας γεμίζουν περηφάνια και ελπίδα...

Pics:






Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη