Β' ΕΠΣ Ημαθίας : Ατρόμητος Διαβατού - Αχιλλέας Νάουσας 5 -1

Συνέχεια και σήμερα Κυριακή 24/3/2024 για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Ημαθίας και με τον "Χίλια Χρόνια" Ατρόμητος Διαβατού να παίρνουν την Νίκη εντός έδρας επί του Αχιλλέα Νάουσας με 5-1 

Με λίγα λόγια το φιλμ του αγώνα:
Και ενώ η ομάδα του Διαβατού βρέθηκε να χάνει με μηδέν ένα (0-1) από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης, αυτό δεν έριξε το ηθικό των παιχτών του Ατρομήτου με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση 1-1 στο 33ο λεπτό με γκολ του Μανωλόπουλου, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί και στα επόμενα 9 λεπτά στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης ανεβάζει το σκορ υπέρ του Ατρόμητου με 2-1. 
Πολύ γρήγορα ήρθε και το 3-1 με γκολ που πέτυχε στο 45ο λεπτό ο Μουρατίδης.. 

Στο Δεύτερο ημίχρονο φάνηκε και ανωτερότητα του Ατρομήτου που είχαν πλέον "λυθεί" και τα πόδια των παιχτών και στο 62ο λεπτό του παιχνιδιού, πάλι ο Μανωλόπουλος πετυχαίνει (χατρικ) το 4-1... Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό καθώς υπήρξε και απόκρουση πέναλτι από τον Ματελόπουλο και στο 81ο λεπτό έρχεται το 5-1 με γκολ του Τσιφλίδη Μιχάλη..

Λήξη αγώνα Ατρόμητος Διαβατού - Αχιλλέας Νάουσας 5-1 



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη