Ενημέρωση ΔΕΥΑΒ: Απόπειρα εξαπάτησης πελατών από αγνώστους

Σε χθεσινό περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη της ΔΕΥΑ Βέροιας, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τοπική επιχείρηση λέγοντας ότι είναι δήθεν από τη ΔΕΥΑΒ, ζητώντας τραπεζικούς λογαριασμούς για υποτιθέμενες οφειλές.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) ενημερώνει τους καταναλωτές και πελάτες της, ότι πράγματι κάνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με οφειλέτες της και τους ζητά να προσέλθουν στην Υπηρεσία για να τακτοποιήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητούνται τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτες, κωδικοί ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό τους στοιχείο.

Όποιος πολίτης δεν νιώθει σίγουρος για κάποια τηλεφωνική επικοινωνία, να ζητήσει το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και το σταθερό του τηλέφωνο για να τον καλέσει ο ίδιος.  

Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΒ αρχίζουν από 23310788…

Η επιχείρηση ποτέ δεν επικοινωνεί με απόκρυψη αριθμού.

Θα πρέπει όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να απομονώσουμε τους απατεώνες! 

Χορηγία..
Καλώς ήρθατε στη Foodexpert!


Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων: ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Βρισκόμαστε στο 2ο χλμ. Βέροιας- Αγ. Βαρβάρας (έναντι Δικαστικού Μεγάρου). 
Τηλ. επικοινωνίας 2331021302 - 2331021303


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη