Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Τετάρτη 10 Απριλίου 2024) και κατά τις ώρες από 07:00 έως 19.00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου του αυτοκινητοδρόμου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους κλάδους εισόδου στον αυτοκινητόδρομο τόσο στον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης, όσο και στον ημι-ανισόπεδο κόμβο Αιγινίου, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Τα οχήματα που κινούνται προς Βέροια και Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης και στη συνέχεια για Θεσσαλονίκη μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.



Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη