Ανακοίνωση της Διοίκησης του Ατρόμητου Διαβατού για την Γιορτή Ανόδου Κατηγορίας την Κυριακή 21/04/2024


Η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού "Ατρόμητος", σας προσκαλεί στη Μεγάλη Ποδοσφαιρική Γιορτή ανόδου του "Χίλια Χρόνια" Ατρόμητος στην Α' Κατηγορία για την ΕΠΣ Ημαθίας αυτήν την Κυριακή 21/04/2024 στο Γήπεδο του Διαβατού..

Αγορές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ως Διοίκηση και Οργανισμός πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Αθλητισμός είναι Γιορτή και δη ο Ερασιτεχνικός τον οποίο υπηρετούμε αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς.
Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Κυριακή, 21/04/2024, στο Γήπεδο του Διαβατού θα διεξαχθεί μία Γιορτή Ποδοσφαίρου. Γιορτή ανόδου της Ομάδας μας στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Φιλοξενώντας την Θύελλα Σταυρού στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Ατρομήτου Διαβατού σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να γιορτάσετε με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.
Ελάτε να γιορτάσουμε το ρομαντικό Ποδόσφαιρο και τον υγιή Αθλητισμό!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγορές


Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη