Έτοιμη για της εξετάσεις και με την ευλογία του Θεού οι μαθητές!

Έτοιμη για της εξετάσεις και με την ευλογία του Θεού οι μαθητές!
Χθες, Τρίτη 30 Μαΐου το απόγευμα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Κομπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, πολιούχου Βεροίας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν τις επόμενες ημέρες στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, κατά την οποία εκκλησιάστηκε πλήθος μαθητών, μαθητριών και γονέων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ανέγνωσε ειδική ευχή και ευχήθηκε πατρικά σε όλους καλή επιτυχία αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

" Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Εκκλησία μας αναγνωρίζοντας την αγωνία και την ανησυχία σας για τις εξετάσεις και ιδιαιτέρως για τις Πανελλήνιες και θέλοντας να σας συμπαρασταθεί αλλά και να σας ενισχύσει και να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας, αφιέρωσε την εσπερινή αυτή θεία λειτουργία ειδικά για σας, τούς μαθητές και τις μαθήτριες, πού θα διαγωνιστείτε αυτές τις ημέρες. "

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία και εύχομαι το Πνεύμα το Άγιο να είναι παρόν, να σας φωτίζει και να σας κατευθύνει για να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις σας!
©imverias.gr


Ευκαιρίες / Προσφορές σε Γυαλιά ηλίου & Μαγιό..


 

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη