Solingen, η Πόλη των Μαχαιριών.

Μαχαίρια Solingen
Ο επισκέπτης που θα περπατήσει στα δρομάκια του Solingen, θα δει σε πολλά σημεία της πόλης απομεινάρια των παλιών εργαστηρίων κατασκευής μαχαιριών (μαχαιροποιείων), σκουριασμένα τεράστια σφυριά, τεράστιους παρατημένους τροχούς λείανσης και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να μπει σε απίστευτα μαγαζιά για να αγοράσει μαχαίρια πολύ υψηλής ποιότητας. 

Επιπλέον, η πόλη έχει φροντίσει να διατηρήσει και να προβάλλει την ιστορία της με διάφορα μουσεία, εκ των οποίων κάποια είναι υπαίθρια δίπλα σε όμορφες κοίτες ποταμών, ενώ άλλα βρίσκονται σε μεσαιωνικά κτίρια μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Η πόλη είναι γνωστή από το Μεσαίωνα για τα μαχαίρια της, κάτι αντίστοιχο με το Laguiole της Γαλλίας!

Γνωστοί σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, επιλέγουν μαχαίρια από εταιρίες που έχουν ιδρυθεί και συνεχίζουν να παράγουν υπέροχα μαχαίρια στο Solingen, όπως η Wusthof και η Henckels. Μία από αυτές τις εταιρίες με μεγάλη ιστορία είναι και η Boker, με το πασίγνωστο λογότυπο (κόκκινο δέντρο).

Solingen, η Πόλη των Μαχαιριών.

Με έτος ίδρυσης το 1869, η Boker συνεχίζει, 150 χρόνια μετά, να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας μαχαίρια με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος όπως παλιά. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα CNC τελευταίας γενιάς, λεπτομερείς μεταλλουργικές διαδικασίες και παραμένοντας προσηλωμένη στη λεπτομέρεια, η Boker έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε επιλέξει τα κορυφαία (best seller) μαχαίρια της Boker για τις περισσότερες δουλειές της κουζίνας σας: κόψιμο, φιλετάρισμα, τεμαχισμό, ξεφλούδισμα αλλά και ακόνισμα και συντήρηση των μαχαιριών σας. Μην ξεχνάτε ότι ένα καλό μαχαίρι παραμένει καλό όταν το φροντίζετε και το ακονίζετε. Ακόμα και ένα πολύ καλό μαχαίρι θα καταλήξει να γίνει ένα "κακό" μαχαίρι αν δεν το ακονίζετε ποτέ.

Σταδιακά θα εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με περισσότερα μοντέλα αλλά και διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Επιλέγοντας ένα μαχαίρι Boker, επιλέγετε ένα διαχρονικό σύντροφο για την κουζίνα σας.



Ευκαιρίες / Προσφορές σε Γυαλιά ηλίου & Μαγιό..

Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη