Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας : Συγχαρητήρια επιστολή στα μέλη και στον πρόεδρο της ΕΣΕΕ

Συγχαρητήρια επιστολή για την άρτια διοργάνωση του διήμερου συνεδρίου - Future of Retail 2024 που έγινε 5 και 6 Απριλίου στην Αθήνα, έστειλε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, στα μέλη και στον πρόεδρο της ΕΣΕΕ.  


Στην επιστολή η κα πρόεδρος αναφέρει τα παρακάτω:
"Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, 
Με την ολοκλήρωση των εργασιών του  πρωτότυπου, για τα δεδομένα του ελληνικού εμπορίου, συνεδρίου, θα ήθελα από καρδιάς να σας συγχαρώ τόσο εσάς προσωπικά για την άρτια διοργάνωση, όσο και τα μέλη της Διοίκησης, αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή υλοποίηση του. 
Η  συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών εκπρόσωπων του Retail από όλο τον κόσμο καθώς και διακεκριμένων ακαδημαϊκών, οι  οποίοι  επέλεξαν να παρουσιάσουν επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες για το εμπόριο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προσωπική σας ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως μεθοδικός και έμπειρος γνώστης  του επιχειρείν και του εμπορίου. 
Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες και τις συνεχείς εύστοχες παρεμβάσεις σας, οι οποίες μέχρι σήμερα έχουν αποφέρει μόνο θετικά πρόσημα στο εμπόριο - και εύχομαι σύντομα να ακολουθούσουν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις".

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας
Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου 




Δημοσίευση σχολίου

Το τοπικό Portal Διαβατός Ημαθίας ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών του εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας, υβριστικά σχόλια ή σχόλια μη συμμορφωμένα με τους όρους χρήσης του blog, θα διαγράφονται! Ο «Διαβατός Ημαθίας» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές!

Νεότερη Παλαιότερη